Sunday, November 29, 2009

KURSUS KUASA MINDA , TENAGA DALAM DAN PERUBATAN

Atas permintaan ramai, saya sedia mengadakan KURSUS KUASA MINDA , KURSUS TENAGA DALAM dan PERUBATAN ISLAM. Yuran untuk KURSUS KUASA MINDA hanya RM 350, yuran untuk KURSUS TENAGA DALAM hanya RM 400 dan yuran untuk KURSUS PERUBATAN ISLAM hanya RM 400. Bagi yang ingin belajar ketiga-tiga pakej sekaligus, anda akan mendapat diskaun dengan yurannya hanya RM 700. Saya mengadakan kursus di Bandar Baru Bukit Bunga. Bilik penginapan yang murah disediakan. Jika berminat, silalah hubungi saya melalui email muhammadrozani@gmail.com Intipati kursus yang disediakan, anda boleh mempelajari kehebatan kuasa minda separa sedar untuk pelbagai kegunaan seperti kekayaan, perubatan, intuisi, ilham, serta 1001 kegunaan kuasa minda separa sedar. Anda hanya perlu luangkan sehari sahaja untuk diberikan tunjuk ajar daripada saya. Sebagai BONUS, saya akan ajarkan beberapa ilmu kebatinan tahap tinggi. Yuran yang murah dan anda boleh pelajari sampai ke tahap yang tertinggi. Anda tidak perlu bazirkan wang yang banyak sampai ribuan ringgit untuk mempelajari ilmu tersebut. Bersedialah untuk mengubah kehidupan anda menjadi seorang yang HEBAT dan SAKTI.

8 comments:

Hanafi said...

Sebuah blog yang sangat menarik dan ber infomasi....

Nor said...

bila tarikh kursus diadakan.bagaimana untuk mengetahui tentang kursus yang diadakan dan bakal diadakan?saya mahu maklumat yang lebih tepat tentang kursus,seperti tarikh,masa ,tempat,yuran,cara pendaftaran dan siapa patut dihubungi.

MANDRAGUNA said...

Kursus diadakan setiap hari Jumaat dan Sabtu selama 2 hari.

Siti Hafizah Roslie said...

saya ada membaca tentang buku saudara, kuasa minda separa sedar. saya percaya ianya wujud walaupun tidak pernah diajar oleh sesiapa. saya berminat sangat nak jadi seorang yang positif dan berjaya. saya ingin sekali yakin dengan minda separa sedar saya. sekarang sy sedang menuntut kursus Perubatan.

goldenbullet said...

ada lg ke kursus ni??

MANDRAGUNA said...

Ya....sampai sekarang kursus ini masih berjalan.

saiful anuar said...

Masih ada lagi ke

saiful anuar said...

Masih ada lagi ke