Wednesday, June 6, 2012

KUASA MINDA SUPER SEDAR

Kini, saya ada mengadakan kursus kuasa minda super sedar dan sambutannya amat hebat dan menggalakkan. Ramai pelajar yang datang dari segenap negeri sanggup ke Bukit Bunga Kelantan semata-mata untuk mengikuti kursus yang dijalankan di sini. Sebenarnya, kursus kuasa minda super sedar amat berbeza dengan kursus minda separa sedar. Kalau anda yang pernah mengikuti kursus kuasa minda separa sedar, kehebatan yang anda perolehi sudah melangkaui fikiran anda. Bagi kuasa minda super sedar, kehebatannya bagaikan langit dan bumi melebihi kuasa minda separa sedar. Ini kerana, kuasa minda separa sedar melibatkan kekuatan minda manakala kuasa minda super sedar melibatkan kuasa ROHANI. Dengan kata lain, kuasa minda super sedar adalah satu kuasa yang INFINITI atau ketiadaan had. Justeru itu, saya sarankan anda untuk mengikuti kursus bersama saya dan pelajarilah kehebatan minda super sedar anda. Yuran kursus amat berpatutan dan anda tidak akan dibebani dengan bayaran yang tinggi. Kuasailah kuasa minda super sedar dan hayatilah kehebatan yang INFINITI.

12 comments:

zack said...

bos email kat saya cara nak belajar kuasa minda super sedar dan kos nya

zackkmohd@gmail.com

mozaiman said...

Assalamualaikum,
Saya berminat untuk membeli buku Minda separa sedar. Sila email kosnya dan cara caranya.

mozaiman@gmail.com.

Wasalam.

MANDRAGUNA said...

Anda boleh hadir ke Bukit Bunga Kelantan. Penginapan disediakan dan bayaran RM 450 sila telefonj saya 0145457382

Zaki said...

Berapa lama tempoh mempelajarinya ya? Kelebihan setelah memiliki ilmu ini? Maaf sebab saya tak sangat perihal minda2 ni samada separa mahupun super sedar...

MANDRAGUNA said...

Dalam sehari sahaja anda sudah boleh menguasai kuasaminda supersedar. Asalkan anda datang berkursus dan mengikut setiap ajaran yang bakal anda pelajari .

MANDRAGUNA said...

Dalam sehari sahaja anda sudah boleh menguasai kuasaminda supersedar. Asalkan anda datang berkursus dan mengikut setiap ajaran yang bakal anda pelajari .

Zaki said...

Jadi sy perlu berkursus 2h 1m lah yer... RM450 kan... Insya Allah bulan februari... Nak kena cari time yg sesuai...

Nur Syafiqah Mohd Afandi said...

Salam.
Saya berminat nak beli buku Minda Separa Sedar secara terus dengan encik.
mohon e-mel ke saya tentang kosnya.
khairun.alfatihin@gmail.com

MANDRAGUNA said...

Maaf, buku tersebut boleh dibeli dgn me,awat laman web http://www.pts.com.my

shaziestudios said...

sy shaiful dr ipoh berminat nk beli buku ini..pm shaziestudios@gmail.com

shaziestudios said...

sy shaiful dr ipoh berminat nk beli buku ini..pm shaziestudios@gmail.com

MANDRAGUNA said...

Saudara, buku saya sudah tidak diterbitkan . Namun begitu jika saudara berminat untuk berkursus secara jarak jauh, saudara boleh hubungi saya 0145457382